torsdag den 30. august 2012

På vej til at blive rask?

Hey alle.
 
Jeg har nævnt førhen i nogle tidligere indlæg at jeg har været en del på sygehuset på det sidste. Det har faktisk stået på i omkring 5 måneder, hvor jeg bare har røget ind og ud af sygehuset i Århus og Holstebro. Nu ser det endelig ud til, at der er ved at været fundet ud af, hvad jeg har fejlet/fejler.
 
Først tjekkede de mig for, om det evt. kunne være kræft jeg havde fået i øjet og jeg fik MR scannet min hjerne. Det var det heldigvis ikke! Derefter fik jeg lavet en rygmarvsprøve (av!) som ikke helt gik efter planen. Jeg blev stukket  gange ind mellem mine ryghvivler. Ikke nogen fed oplevelse. Da det endelig lykkes med rygmarvsprøven, kunne de også udelukke, at mit tryk i hjernen var for højt. De troede nemlig det var det der så var galt, eftersom der fulgte en kraftig hovedpine med mine forstyrrelser i højre øje. Den næste øjenlæge der så kiggede på mig, havde en idé om, at jeg havde de små børn får på fx arme eller kinder - nemlig et jordbærmærke inde i øjet! Han lød meget sikker i sin sag, så efter to "skuffelser" hvor vi troede de havde fundet ud af, hvad der var galt, virkede det som om, at vi endelig kunne få svar på alle vores spørgsmål omkring dette. Dagens efter blev hans teori om et jordbærmærke så trukket tilbage - altså endnu en nedtur. I denne periode gik jeg og var meget ked af det, bange og ikke mindst frustreret. Frustreret over, at hverken professorer i Århus, København eller Sverige kunne finde ud af hvad der var galt med mit øje. For tre uger siden blev jeg sat igang med en rigtig hård medicinsk behandling. Jeg citere lige, hvad øjenlægen sagde til mig, da han fortalte mig om pillerne jeg skulle til at tage: "Du skal tage tre piller dagligt, altså 75 mg, og det er en meget stor dosis. Du kan godt komme til at føle det som om, at du er på speed." Og så er det jo lige at jeg sidder der og tænker "og hvordan er det nu liiiiige sådan noget føles?" Haha.. Jeg har heldigvis ikke været ramt af nogle videre ubehagelige bivirkninger udover at jeg sveder helt vildt, ca 1½ time efter jeg har taget medicinen. Men i dag, altså tre uger senere, kom jeg ud til kontrol i Århus, hvor der bare var sket vildt store fremskridt med mit øje og den væske + hævelse jeg har derinde. Jeg er helt nede på 25 mg om dagen nu, wuhu! :-D Eftersom der er kommet så meget ro på inde i mit øje, har de tydligere kunne se, hvad der egentlig foregår derinde. Så Anders, min øjenlæge, ville have taget en blodprøve af mig, så jeg kunne blive tjekket for Toxoplasmose. På dansk hedder det haresyg. Ja, du læste rigtigt - haresyge... Og hvad pokker er det så lige? Han forklarede mig, at jeg hvis fx har spist en bøf som ikke har været tilberedt ordenligt, så kunne jeg godt have fået nogle parasitter ind i min krop. De parasitter kommer fx fra katte- eller hareekskrementer... altså lort. Fordi når koen går ude på græsset og spiser af det, har den måske fået noget afførring med ind i dens mund - det er pænt klamt at tænke på! Men egentlig også rimelig underholdende ;-) Nu kan jeg så kun gå og håbe, at det er haresyge jeg har, og det får jeg svar på, når jeg skal derud igen tirsdag d. 18 september til endnu en kontrol.
 
Jeg håber I har haft en dejlig dag :-)
 
/ Louise

onsdag den 29. august 2012

LONDON BABY!!

Rejser til London med en af de dejligste veninder d. 14 september! Det bliver så fantastisk. Kan slet ikke vente. Var derovre for nogle år siden i 1 uge med min gymnasieklasse, og blev forelsket i byen.

 PRIMARK - den absolut bedste butik i verden.. OG billig!



/ Louise

tirsdag den 28. august 2012

Plastik fantastisk...

Her kommer altså lige et surt opstød - sorry!

Her forleden overhørte jeg en samtale mellen to piger på ca 20 år. Samtalen gik ud på plastik operationer. Som 20 årig?!! Seriøst?!! Jeg blev mundlam! Jeg synes det er så ubeskrivelig dumt at få lavet plastik operationer. Jeg forstår ikke hvorfor folk har så svært ved at elske sig selv for den de er. Og slet ikke når de er så unge. Jeg er skræmt over samfundet i dagens Danmark. Hvordan er det blevet så in at skulle ændre en masse ting på sig selv? Større bryster, fastere balder, løftet øjenbryn, større læber.. Seriøst, jeg er målløs! Jeg synes personligt, at det er en skam at ændre sådan på sig selv, for alle mennesker er helt igennem fantastiske på hver deres måde, og gud hvor ville det være kedeligt, hvis alle mennesker lignede hinanden. Jeg synes det er så ærgeligt, at flere og flere mennesker tænker som kvinden på billedet til venstre. Hun er jo fx en smuk kvinde, som intet behøver at gøre ved sig selv, men samfundet har måske givet hende en anden opfattelse af sig selv. Mange karriere bevidste kvinder vil nok argumentere for, at det er en nødvendighed, hvis man vil helt til tops. Tag fx skuespillere, modeller, sangere osv. Det er jo fuldstændig vanvittigt det de udsætter deres kroppe for. Der må jo komme et tidspunkt i deres liv og karriere, hvor de må stille sig selv det spørgsmål, om alt det her virkeligheden er nødvendigt. I mine øjne er det ikke, men som sagt er alle forskellige og derfor har vi også forskellige synsvinkler på tingene i vores samfund.
 
Håber I alle har haft en god dag derude! :-)
 
/ Louise

Dagens Outfit

Turkis tunika // leggings // læder støvler // sort underkjole // lang kæde


/ Louise

søndag den 26. august 2012

Den mest fantastiske aften!

Havde i går besøg af tre piger fra min gamle folkeskole, som jeg stadig snakker meget med. Vi grillede, hyggede med vin, fik velkomstdrink, spillede spil, sang og alt var bare perfekt! Jeg kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidst har moret mig så meget; det var så skønt. Kamilla og jeg lavede mærkelige frisurer og gav den gas med kameraet, haha! Det var alt i alt en uforglemmelig aften...
Vores hjemmelavede vodka/juice-drinks
med rød farve i bunden :)

To helt fantastiske piger som jeg virkelig elsker!

Louise, Pernille og Kamilla klar til middag!

Skål Louise ;)

 Spillet hedder "Vandfald" og Kamilla er meget
opsat på, at hun skal huske sine kort! :D haha.

80'er garn!! :D
 
Elsker Kamilla <3

 2 x Louise og Pernille <3

Kamilla, jeg selv og Louise <3

Lige pludselig stod vi i en rundkørsel ikke langt
fra motorvejen, whaaaaaat? HAHA!

 Louise og jeg <3
/ Louise

torsdag den 23. august 2012

Bolig inspiration

Er helt tosset med denne stue. Den ser godt nok lidt
proppet ud, men hele ideen med at det er super stilet
samtidig med at det er romantisk. Elsker det!

Synes sofabordet er vildt fedt! Synes det er
fedt, når et lyse bliver blandet med naturmaterialer.

Er forelsket i stolen til højre!

Er forelsket i sengen og lysekronen!

Er lidt vild med måden rummet skilles på med det
lile forhæng + at rummet er så lyst.

/ Louise

Dagens outfit!

 

 
 
/ Louise


tirsdag den 21. august 2012

Sølvbryllup = æresport

Hej :)

I morgen har min brors svigerforældre sølvbryllup. De har altså været gift i 25 år! Det er virkelig flot. I dagens Danmark er der, efter min mening, alt for mange som bliver skilt og glemmer lidt kærligheden. De glemmer at kæmpe i medgang og modgang, som de engang stod ved altert og lovede hinanden. Nå, men til sådan et sølvbryllup hører der også traditioner til. En af dem er en æresport af blomster som sættes op rundt om parrets hoveddør. Min far er bl.a. uddannet gartner, så han har brugt lidt af aftenen på at lave sådan en. Jeg synes virkelig den er blevet flot! Hvad synes I?






/ Louise

Dagens Outfit!


Dagens outfit: 3/4 leggings - sort underkjole m. blonde - tynd strik bluse m. 3/4 ærmer - denim vest - halskæde i guld og brunlige nuancer.


/ Louise

mandag den 20. august 2012

Endelig tilbage på job!

Hej alle!

Jeg har i dag haft min første arbejdsdag siden alt det sygehus-skidt skete. Jeg er startet på halvtid, så jobbede kun fra 10 - 14. Men det gik bare så godt! Har det lidt skidt nu, men nøj hvor er det skønt at være igang igen. Efter job kom min veninde, Louise, forbi og hentede mig. Vi skulle ud at handle ind og kigge på et møbel i Muubs ved Tjørring. Vi fandt den sødeste lille taske, som mindede os ekstremt meget om Keld fra "Olsen Banden". Jeg tog lige et billede af Louise, hvor hun står med tasken.

"Egon, vent på mig!"

Jeg håber I har en skøn dag <3

/ Louise

lørdag den 18. august 2012

Lige NU!

Lige nu sidder jeg ude på terrassen med mine forældre, vores nabo og hendes søn. Vi har grillet sammen og nu hygger vi bare max. Elsker når man kan sidde ude hele aftenen uden at det bliver for koldt, det er så hyggeligt. Jeg er total sucker for det! Haha. Lidt godt musik, levende lys, lækre drinks og godt selskab - så bliver det ikke bedre. Jeg håber, I nyder Jeres lørdag aften ligeså meget som jeg <3

Her kommer bomben med billeder så:








/ Louise

fredag den 17. august 2012

Enhver pige med en blog...

...og respekt for sig selv laver indlæg med masser af billeder af sig selv.. So I've heard?? Haha!!
Og I skal sku da ikke snydes - slet ikke nu hvor jeg er blevet klippet og mine naturlige krøller virkelig er kommet frem.. Undskylder for forhånd ;-)
Ned med det pandehår, igå!

I kinda like this one!

Ja, jeg sover.. Suk!

Det skulle bare med, don't know why :)

Er ret vild med dette billede!
Må man godt sige sådan noget, når
det er et billede af sig selv? Haha


Hav en skøn fredag aften alle - vi ses!

/ Louise

onsdag den 15. august 2012

Lækker aftensmad!

Er simpelthen nødt til at dele disse lækre billeder med Jer af min aftensmad. Fik en frisk salat med alt mulig lækkert i og to forskellige slags tærter + flute til. Mums!!

Tærte med broccoli og bacon

Den friske salat

Min tallerken med skinke og porre tærte


/ Louise