tirsdag den 31. juli 2012

Pøllehorn ad libitum... næsten.

Hey y'all.

Er hjemme i dag grundet sygdom, så min bror, der er uddannet bager, kom forbi og bagte "lidt" pølsehorn med mig. Jeg elsker pølsehorn. Jeg bliver aldrig træt af dem. Haha. Ellers står resten af dagen bare på afslapning og hygge, og senere i aften kommer min kammerat, Henrik, og ser landskamp med mig, da mine forældre er rejst i formiddags.
Husk det danske herrelandshold i håndbold spiller mod Spanien i aften kl. 20.15 på DR1.

Fra siden

Fra oven

Den første plade er i ovnen

Den næste plade står klar

Okay.. Den første plade ser lidt brændt ud, men det er altså
bare pga. ketchupen ;)


De ér prøvesmagt, og det' bar' noget der holder! Haha.
Fantastisk tirsdag til Jer derude :)

/Louise

One of these days....


'nough said...

/Louise

søndag den 29. juli 2012

Bollerne bliver grove!

Hvor forkælet har man lige lov til at være?!! Sagde i går til aftensmaden, at jeg godt kunne tænke mig nogle hjemmebagte grovboller. Da jeg kommer op ovenpå i dag er min mor så gået i gang med at lave en kæmpe portion - lucky me!




/ Louise

Shopping!

Hey lovebugs <3

Har de seneste par dage købt lidt sko, smykker og tøj. Jeg har taget billeder af nogle af tingene :)
Sandaler - Pris: 100 ,-

Tre ringe fra Føtex - Pris: 20 ,- for alle tre
Tre ringe fra Føtex - Pris: 20 ,- for alle tre
Sandaler fra Føtex (inden de kom på tilbud) - Pris: 130 ,-

Sandaler fra Føtex (nu på tilbud) - Pris: 50 ,-

Øreringe fra Vila - Pris: 80 ,-

Håber I nyder søndagen trods det dårlige vejr :) Husk nu der kommer OL landskamp i aften 22.10, hvor de danske håndboldherre spiller deres åbningskamp mod Ungarn :)

/ Louise

lørdag den 28. juli 2012

Flower Power

Tog lige lidt billeder af nogle blomster ude i vores have i går, synes de er så fine!







Håber I har haft en dejlig lørdag indtil videre med en masse OL :-)

/Louise

Jobsamtale, tøj, latter, vand og krig....

Hej alle.

Jeg havde den mest fantastiske dag i går, hvor jeg simpelthen er nødt til at dele nogle billeder med Jer! Min veninde (som pt bor på Samsø, men har været hjemme i nogle dage) hentede mig til middag og derefter kørte vi ud i Herning Centret. Hun skulle til jobsamtale LIGE OVER FOR MIN BUTIK!! :D wuhu!! Det gik heldigvis godt, og jeg håber SÅ meget hun får jobbet, for savner hende sådan når hun er såååå langt væk... Nå, men imens hun var derinde, skulle jeg jo lige se på de nye varer vi har fået. Nøj, jeg fik prøvet en masse og ikke mindst købt det meste - fik jeg sagt, at jeg elsker mit arbejde? Ikke kun for det lækre tøj, men mindst ligeså meget fordi jeg har nogle skønne kollegaer.

Derefter stod den på hygge-frokost, lidt shopping i Tiger, som I kan se billeder af længere nede. Sabrina og jeg legede vandkrig, solede os, grillede sammen, så Herkules og hyggede max!

Vandpistoler fra Tiger til 30 kr.

Lige et billede af min have inden vandkrigen gik i gang.

Mig inden vi gik amok med vandet.

Mig igen.

Det er hårdt at have vandkrig. Er gået kold i solen.
God weekend derude!

/Louise

onsdag den 25. juli 2012

En dag i det nordjyske og i godt selskab

Hej alle sammen!

Jeg håber, I har nydt dagens fantastiske vejr ligeså meget, som jeg har. Dagen startede tidligt for mit vedkommende - allerede 06.45. Jeg havde en aftale med mine forældre om, at vi i dag skulle køre til Vildsund Marked oppe omkring Thisted i Nordjylland. Vejret var SÅ lækkert, at min mor og jeg var nødt til at smide skoene og få kølet vores fødder af i Limfjorden. Jeg har en svaghed for kræmmermarkeder, da jeg synes det er så hyggeligt at se på alle mulige fine ting og ikke mindst det at prutte med prisen. I min familie har vi en tendens til dette - min mor går dog væk, når min far begynder på det, for hun synes det er så utrolig pinligt. Haha! Jeg tog lidt billeder, så I lige kunne se hvor jeg har tilbragt det meste af min dag.

Efter denne hyggelige familietur nordpå, havde jeg en aftale med en meget savnet veninde! Jeg tror ikke jeg har set hende i 1 ½ måned, hvilket er meget længe! Vi hyggede os i Herning med lidt shopping og derefter en rigtig skøn middag. Det var så dejligt at se hende, og glæder mig så meget til fredag, hvor hun kommer igen, inden hun atter tager til Samsø.

Nyd nu det gode vejr

Nogle af forlystelserne på markedet

Elsker dyr og denne hest var simpelthen så fin

Mig fra middagen med Sabrina - ikke det bedste billede, men en skøn aften var det!

Limfjorden v/ markedet hvor vi dyppede fødder

Båden lå til i Struer Havn

Pariserhjul

Just for fun!

En rigtig bod! 
/Louise

tirsdag den 24. juli 2012

Første gang er altid noget specielt!

Hey lovebugs.
Dette er mit første blogindlæg NOGENSINDE! Jeg har længe gået med tanken om, at det kunne være sjovt med sådan en, men har aldrig fået mig taget sammen. Nu kom dagen så, hvor jeg fik taget mig selv i nakken, og fik oprettet en. Jeg ved endnu ikke helt hvilken vinkel jeg vil give min blog, men det bliver en personlig blog som afspejler min hverdag og mit liv i form at tanker og billeder.

Ha' en dejlig aften derude :)

/Louise