mandag den 14. januar 2013

Troede aldrig det skulle ske!!

Hej alle..
 
Humøret er højt. Rigtig højt. En af mine veninder ringede i går aftes og sagde, at en i hendes bygning skulle flytte, og om jeg ville komme tirsdag (i morgen) og se på lejligheden. Øh ja sku da!! :-D Glæder mig rigtig meget, men nu må vi se om det overhovedet er noget for mig. Det ligger helt oppe under taget, og hvis der er mange skråvægge, melder jeg fra. Det er overhovedet ikke praktisk i forhold til vitrineskabe, tv og bare generelt indretningsmøbler.
Lige nu sidder jeg og laver en liste over noget hemmeligt, som ikke må komme ud i offentligheden... endnu. Men snart skal jeg se den danske serie "Rita". Vi har YouSee boksen, og for nylig fandt jeg ud af, at man også kan leje serier - wu-fucking-hu! Haha.
 
Forresten, da jeg vågnede i morges, troede jeg det var løgn. Vejret har da absolut ingen situationsfornemmelse! Det sneede vildt meget, så var nødt til at tage en taxa på arbejde, for ikke at stå gennemblødt ude i en tøjforretning. Men skidt pyt med sneen, for jeg har nemlig fri i morgen, torsdag og søndag, wee.. Er slet ikke vant til så meget fri, så det er skønt. Har så meget fri lige i denne uge fordi jeg har aaaaaaaalt for mange timer! Nå, men smutter, vi skrives ved :-)
 
/ Louise

lørdag den 12. januar 2013

Arbejde, sofahygge & håndbold...

Hej alle. Nyder i lørdagen?

Jeg skulle jo have haft fri i denne weekend, men grundet sygdom måtte jeg kaldes ind. Men det var nu meget hyggeligt :) da jeg fik fri sneede det.. Åh, jeg gider ikke mere sne :( jeg håber bare, det ikke bliver liggende!

lige nu ligger jeg trygt og dejligt under et stort og blødt tæppe og venter på at vi skal spise. I aften lommer min bror, hans forlovede og en veninde af familien og spiser med. Vi skal alle se håndbold VM kl. 20.15 hvor Danmark jo spillet mod Qatar :) vi skulle gerne få en sejr i hus, ellers er det helt uacceptabelt!

Nå, kan høre min brors hund ude i gangen, så tror de kommer nu :) kan i have en god aften og se nu håndbold! ;)

/Louise

torsdag den 10. januar 2013

Kulde, træthed og 1000 besøg!

Hej alle :)

Jeg håber, I har haft en skøn dag trods det kolde vejr. Jeg fik et chok da jeg kom ud i morges og hoppede op på cyklen, for Gud hvor var det koldt! Jeg kunne slet ikke mærke mine tæer, da jeg var fremme ved herningCentret. Jeg er simpelthen så træt lige i tiden. Vi er jo kun tre ansatte ude i butikken, og nu er der desværre en der er røget ned med influenza = ekstra timer til os andre. Men sådan er det jo - de træder jo også til hvis det er mig :) Havde jo egentlig planer i weekenden, da det er min fri-weekend, men de ryger vist i vasken nu...

Nu til noget positivt: min blog har på kort tid rundet over 1.000 besøg! Tusinde tak til folk som klikker ind og læser min blog. Jeg er glad for, at I gider læse om mig og min hverdag! ;)

Nå, men nu vil jeg smutte i seng. Dagens i morgen lyder nemlig på arbejde fra 10-19 og bagefter får jeg gæster hjemme hos mig kl. 20. Åh, stress!

Ha' det godt og pas på jer selv :)

/ Louise

tirsdag den 8. januar 2013

Bedre sent end aldrig!

GODT NYTÅR ALLE SAMMEN!

 
Rigtig godt nytår til Jer alle sammen. Jeg håber, I er kommet godt ind i det nye år. Jeg er godt nok lidt sent ude med min "godt nytår"-hilse, men bedre sent end aldrig, ikke? ;-) Jeg har haft en masse at se til på det sidste, så min hverdag har været rimelig stresset. Der kommer lige nogle billeder senere fra min nytårsaften, som jeg holdte hjemme hos mig sammen med min familie, hvor jeg så fik besøg af en veninde senere på aftenen. Der er et eller andet galt, for kan ikke uploade billeder :-( Men LOVER I får dem!

De bedste nytårs knus herfra.