søndag den 23. september 2012

Lol, det er en kærlighedssang...

Langt de fleste kender sangen "Gangnam Style" af PSY. Først nu har jeg prøvet at google dens lyrik... And guess what? It's another fucking love song! Bliver der ikke produceret andet end det hele tiden? Jeg var ellers så "glad" for sangen, men nu hvor det er en kærlighedssang, har jeg ærlig talt mistet lidt for den. Sangen er jo selvfølgelig den samme, men i og med at videoen er så meningsløs, havde jeg måske forventet en meningsløs tekst også???

http://www.kpoplyrics.net/psy-gangnam-style-lyrics-english-romanized.html


/ Louise

torsdag den 20. september 2012

Dårligt billede men møg fedt tøj!!!!

Har arbejdet 12 timer i går og 9 i dag = jeg er meget smadret, hvilket I også vil komme til at se på det kommende billede, men jeg var simpelthen nødt til at vise Jer det nye tøj jeg har købt.
Er det lige fedt, ungt og smart eller hvad?! :-D

Bukser: Læder-look fra Zizzi
Bluse: Hvid to delt bluse fra Zizzi
Tørklæde: Millitær fra Zizzi
Cardigan: Blød, sort cardigan med lapper på albuerne
Smykke: Kæde (sort) og vedhæng (nøgle med sten) fra Zizzi
Sko: Ballarina med nitter fra Primark, London

/ Louise

Vaske ægte fodboldstjerner!

Heeeeeey..

I forgårs var jeg ude i Kragelund (en lille by tæt på Silkeborg), for at se mine to små niecer spille deres sidste fodboldkamp i denne sæson. De er henholdsvis 9 og 7 - dejlige piger! <3 De vandt en kamp og tabte desværre den sidste. Freja på 9 er målmand mens Emma på 7 er lidt over det hele, de er jo ikke så store endnu ;) Men det var vildt hyggeligt og bagefter tog vi hjem til min kusine og fik lækkert frugt og nachos og hyggede bare. En dejlig aften!


/ Louise

mandag den 17. september 2012

Dagens outfit - i dag! ;-)

I dag har jeg taget nogle "Dagens outfit" billeder, og har husket at ligge dem ind - er stolt af mig selv.. lol!




/ Louise

Dagens outfit... i torsdags

Glemte fuldstændig at give Jer "Dagens outfit" billeder, som jeg lige hurtig tog i torsdags. Men hvad er det man siger? Bedre sent end aldrig? ;-)




/ Louise

Ualmindelig smukt!

Forleden dag i sidste uge cyklede jeg hjem fra arbejde omkring kl. 19.15. Overvej lige hvor smuk himlen var?




/ Louise

søndag den 9. september 2012

I'm back!

Hej alle sammen.
 
Så er jeg tilbage! Jeg har ikke blogget i en lille uges tid, men det skyldes simpelthen, at jeg har haft så meget at se til - bl.a. arbejde. Jeg er endelig startet på fuld tid igen, og det er virkelig skønt. Men jeg har brugt min weekend i Billund med en masse skønne kollegaer fra hele Danmark. Vi har været et sted mellem 100 og 150 kvinder samlet, som alle brænder for plus size fashion. Vi har holdt 80'er fest lørdag, som var fantastisk. Næsten alle var klædt ud, og var virkelig gået op i det - så fedt med opbakning! Men søndag morgen kl. 08.10 kørte bussen fra vores hotel ved lufthavnen os ud til Ball Group hvor vi spiste lækker brunch efterfulgt af kollektionsfremvisninger, foredrag med B.S. Christiansen, frokost, foredrag med Christina Wedel, modeshow og til slut outlet messe med en masse billige, lækre varer. Der var masser af tøj, sko, smykker, tasker, punge, tørklæder, ure osv. Jeg holdte mig i skindet og brugte kun 150 kr. på et par støvler (som I nok skal få lov til at se senere), da jeg jo rejser til London nu på fredag! :-D Men her får I lige et udpluk af billeder fra min weekend.
 


 
Nu vil jeg ligge mig til at se Zulu Comedy Galla - god søndag derude! :-)

/ Louise

lørdag den 1. september 2012

Gangnam Style-epidemi tages med til London!

 
Sangen hedder "Gangnam Style" og er overalt i Danmark lige pt. Radio, MTV, The Voice og ikke mindst på alle unge menneskers hjerner - inklusiv min egen!!! haha! :-D Både sangen og videoen er maks grineren, flækker af grin hver gang. Nå, men det jeg egentlig ville fortælle var, at min veninde og jeg fik bestilt vores hotelværelse i går aftes, så nu har vi også et sted at bo i Lonon - praktisk ikke? ;-) Og da jeg for små 3 uger siden præsenterede hende for denne sang, var hun også fanget inden hun kunne nå at ignorere den, haha. Vi er nu blevet enige om, at denne sang skal være vores "theme song for our London trip". Det bliver epic! Masser af sightseeing i dobbeldækker busser, shopping, fotos og ej at forglemme budweiser og pint. Begge to helt fantastiske øl. Vi skal simpelthen have den fedeste tur, som vi ikke lige glemmer ;-) Jeg glæder mig virkelig som et lille barn, så hvis der kommer mange indlæg omkring London, vil jeg gerne undskylde på forhånd! Vi skal allerede flyve kl. 06.30 fra Billund fredag morgen, så Sabrina kommer og sover hos mig torsdag og så har min søde far taget fri fra arbejde, så han kan køre os derned. Yay. Nå, men god aften <3
 
/ Louise

Job og "Den Go'e Gamle"...

Hej alle :)

Har i dag været på job fra 10 - 15. Men var bagefter ude at spise frokost med min skønne veninde fra gymnasietiden, som jeg desværre ikke ser så ofte. Vi var på en café ved navn Café Fry. Jeg ender altid med at bestille "Den go'e gamle pastasalat med kylling og bacon". Haha! Det er igen lige det der med at prøve noget nyt, men altså, hvis man får noget som smager virkelig godt, hvorfor så skifte det ud?? ;-) Men jeg håber i hvert fald I har haft en dejlig lørdag indtil videre, for det har jeg. Nu står den så bare på afslapning inden jeg atter skal arbejde i morgen, da vi har søndagsåbent.

Ha' det godt :-)


/ Louise