søndag den 30. december 2012

December synger på sidste vers...

Hejsa alle..
 
Jeg håber, I alle har haft en dejlig jul ligesom I ønskede den skulle være! Det har jeg i hvert fald. Jeg har været meget fraværende, da jeg har arbejdet sådan cirka konstant. I dag har jeg så en fridag, som jeg tilbringer i sengen og rejser mig kun når jeg gider - dejligt og tiltrængt! Skal godt nok passe mine niecer og nevøer på et tidspunkt, men det skal nok blive godt :-) Som lovet i det tidligere indlæg og for efterhånden små 14 dage siden, ville jeg smide nogle billeder ind af min jul. Her får I så hele albummet - gør Jer klar på en bombe af billeder:

 
D. 23 december, lille juleaften, har min familie og jeg en tradition om, at vi tager juletræet ind om formiddagen, laver julemad, julehygger med film osv. Når vi så har spist aftensmad, samles vi inde i stuen om begynder at pynte vores træ. Tingene som kommer på er ikke tilfældige ting. Det er traditioner fra både min mors og fars barndomshjem som bliver blandet og har skabt en ny tradition for min bror og jeg. Der er bl.a. levende røde og hvide lys, guld topstjerne fra Georg Jensen, sølv/glimmer papir, flettede julehjerter, julekugler og nogle gamle hjemmelavede engle. Træet er så smukt. Jeg nyder juledagene hvor jeg kan stå op, og kigge på dette uamindelige smukke træ. Jeg er stor fan af julen og dens evne til at samle familier.

 
Julemanden der altid kommer igen! Historien bag denne virkelig flotte julemand er, at min bror og jeg engang for mange år siden var spejdere. Hvert år op til jul blev der afholdt et julemarked som vi spejdere stod for. Der var æbleskiver, gløgg, julemusik, boder hvor man kunne købe smukt julepynt men ikke mindst en tombola hvor man kunne vinde premier. Et år var min far så forfærdelig heldig, at han vandt denne julemand. Julemanden har hvert år lige siden stået fremme i december måned, så selvfølgelig skulle den også frem i år. Jeg synes den er så flot, at jeg allerede nu har sagt, jeg meget gerne vil overtage den, når min far ikke længere vil have den stående. 


I Herning (og de fleste byer rundt om i Danmark) er der en tradition for, at man rejser et kæmpe stort juletræ midt i byens gågade. Den første søndag i advendt samles herninggenserne omkring det smukke træ, og ser lysene blive tændt i fællesskab. En rigtig hyggelig og smuk tradition. Træet i år var virkelig smukt, så jeg var nødt til at tage et billede af det mens min veninde, Susan, stod foran. Grunden til billedet er lidt grumset er faktisk fordi det begyndte at sne da vi skulle tage billedet. Kunne det bliver mere fantastisk? Dét tror jeg ikke...

 
NU er det endelig blevet juleaften på dette billede. Træet er pyntet, bordet er dækket, fjernsynet kører på Disneys årlige juleshow og familien er endelig samlet. I år var vi kun min mor, far, bror og farmor. Det var så hyggeligt, ikke at være flere. Vi nød virkelig aftenen og fik sunget en masse julesange og salmer rundt om det smukke træ. Jeg fik nogle skønne gaver, som jeg blev meget glad for. Det bedste var dog, at de gaver jeg havde købt faldte allesammen i god jord. 


Nu er alle gaverne kommet under træet, de levende lys er blevet tændte og familien var klar til at gå rundt om det smukt pyntet juletræ. Det var en skøn aften!
 
 
De største julehilsner fra mig :-) 

onsdag den 12. december 2012

December pictures - part l

Hej alle..
 
Jeg vil i løbet af december måned forsøge løbende at uploade billeder fra min julemåned. Har ikke fået taget så mange indtil videre, da vi har monster travlt ude i butikken - netop grundet julen :-)
 
 
 Min skønne mor som tog med mig på Århus Sygehus <3
 
Min brors hund har været med ude i sneen og lege.
Kold og våd er han blevet, men stadig fræk nok til at
række tunge til mig, når jeg vil tage et billede af ham ;-)

Da der i den forgangende uge er faldet vildt meget
sne, besluttede min mor og jeg os for at bygge
"Den afskyelige snemand". Det lykkes egentlig meget godt.
 
 
/ Louise

SÅ er det endelig jul!

Endelig er det blevet jul. Jeg elsker juletiden, hvor man bare hygger med dem man har kær, og nyder hinandens selskab. Jeg har været meget stille i en lille måned, pga. jeg endenu en gang har været indlagt i Århus. Denne gang med et svar man kunne bruge til noget, og nu er der blevet lagt en plan for min behandling. Skal derud igen på mandag - kryds fingre!!!
Men gæt hvem jeg mødte nede i Herning gågade i går eftermiddags? Selveste JULEMANDEN! Altså den helt rigtige ;-)


Haha, se lige hvor glad jeg ser ud. Dagens højdepunkt uden tvivl. Jeg var en glad pige der nu ser frem til at få alt det jeg har ønsket mig... arg, men måske noget af det.
Jeg håber i hvert fald, at I alle sammen husker at nyde denne søde juletid og ikke lader Jer stresse af pakker, julemad og oppyntning. I skal nok nå det hele... Så i stedet for at stresse, så gør julen til noget sjovt og hyggeligt. Noget familien kan samles omkring.

Ha' en god uge derude.

/ Louise

tirsdag den 13. november 2012

Dagens grin:


/ Louise

Julefrokost i dobbelt A...

I weekenden (d. 10 november) holdte Zizzi's distrikt 1 julefrokost i Aalborg. Hoooold nu kæft hvor var det sjovt! Vi hyggede, spiste lækkert mad, lavede underholdning, drak en masse, dansede og sang. Her får I lige lidt billeder fra weekenden:


 




/ Louise

Birthday pictures

Så kommer de (endelig)! Lidt billeder fra min fødselsdag d. 4 november.





/ Louise

lørdag den 3. november 2012

I aften.

I morgen jeg fødselsdag (bliver 20 år). Det skal selvfølgelig fejres med en fed fest med alle i min omgangskreds. Så jeg har lejet et diskotek hvor vi skal give den gas og ha' det vildt sjovt. Jeg skal holde den sammen med en barndomsveninde som blev 20 i oktober. Hun skulle stå for at købe chips - tror I der er nok???? ;-) lol


/ Louise

mandag den 29. oktober 2012

InstaWeek

Her får I lige nogle billeder fra den seneste uges tid på Instragram. Følg mig på Instagram: louiseboye92









 

/ Louise

73 års fødselsdag i lørdags

Jeg var i lørdags til 33 og 40 års fødselsdag hos to søde damer, jeg kender. Det var simpelthen så hyggeligt! På et tidspunkt møder vi en ældre herre, Bo, som gerne vil give en gylden dame (Guld Tuborg) - det siger man da ikke nej til?! Jeg fik jo selvfølgelig taget et billede med søde Bo på 67 år. Sjovt det var det! :-)


/ Louise

mandag den 22. oktober 2012

Bare rolig... JEG LEVER!!

Har ikke blogget i et stykke tid nu. Det er simpelthen fordi jeg arbejder konstant! Synes jeg hele tiden er ude i butikken.... Selvom det godt kan være hårdt, er jeg virkelig taknemmlig for at jeg har en læreplads. Der er rigtig mange arbejdsløse lige i tiden, desværre. Men butikken jeg arbejder i ligger jo i herningCentret = mange andre butikker man kan shoppe i indendøres :D I dag gik jeg nemlig i Stereo Studio for at købe nogle julekalendere - ja, julekalendere! Jeg arbejder jo som sagt i en butik = meget travlt til jul + 3 ansatte = mange timer = minimal julehygge og julekalender til mig :(
Derfor besluttede jeg mig for at købe nogle og holde tidlig jul :-) Der er endnu ikke kommet så meget hjem i butikkerne, så jeg måtte "nøjes" med "Brødrene Mortensens Jul", så..... gæt hvad jeg skal se nu?

Og så er den jo fundet til de penge!

/ Louise

torsdag den 11. oktober 2012

I dag var det ednu en gang tid til kontrol på Århus Universitetshospital. Svaret var lidt blandet, synes jeg. Men på vej derud og hjem igen tog jeg nogle billeder, for himlen var så utrolig smuk! Håber I kan lide dem..

To stk. regnbuer på vej derud lige omkring Låsby :-)

Solnedgangen på vej hjem <3


/ Louise

mandag den 8. oktober 2012

Med på moden: Instagram

Nu er jeg endelig også kommet på Instagram. Søg på: louiseboye92 :-D
Her er lidt billeder af det som jeg har lagt ind på Instagram indtil videre:

Mig og blomster... ak ja

Bond, James Bond var i mit fjernsyn i går formiddags <3

Motivet på vores dug ude på arbejdet :-D

Når efteråret starter er vejret og naturen så smuk!

/ Louise