tirsdag den 30. april 2013

Foråret titter så småt frem

I søndags var jeg lige hjemme ved mine forældre, inden jeg satte kursen mod Kolding. Deres forhave var virkelig skøn. Blomsterne var sprunget ud, det begyndte at blive grøn omkring dem og solen skinnede. En rigtig flot dag og forhave, synes I ikke? ;-)

Tilbage og ovenpå igen!

Hej alle!

Så er jeg endelig tilbage på bloggen, efter nogle meget travle måneder med mange udfordringer. Jeg har i mellemtiden fundet en lejlighed, og er flyttet for mig selv. Jeg kan mærke, at det har været sundt for mig, og jeg er blevet en gladere person, da jeg godt kan li' at være mig selv. Samtidig har jeg været en del på arbjede (intet nyt under solen), men også en del på skole. Lige nu er jeg også på skole i Kolding (IBC - International Buisness College), hvor jeg lære en masse om kunder, salgsteknikker, kalkulationer af moms etc. Vi hygger for sygt, og efter skole i dag skal vi til Tyskland. Det bliver en rigtig god tøsetur :-)

Men ville lige sige, at jeg nu er tilbage - dog stadig på begrænset niveau, da jeg ikke har fået internet i lejligheden endnu :-(

/ Louise